top of page

Bedankt voor je interesse in ons PT pakket

STAP 1: VUL JE GEGEVENS IN

Vul in het onderstaande formulier je gegevens in zodat wij vrijblijvend contact met je op kunnen nemen. Wij bellen je binnen een dag terug!

STAP 2: GRATIS PROEFTRAINING

Als wij al je vragen hebben beantwoord nodigen we je graag uit om kennis te maken met onze gym. Houd je agenda dus bij de hand!

STAP 3: GEHEEL VRIJBLIJVEND!

Nadat je kennis met ons hebt gemaakt is het aan jou om te starten. Samen met je trainen plan je de trainingen in en kun je van start. 

Vul hier je gegeven in

IMG_2933.jpeg
Welk doel heb je?

Bedankt voor je interesse!

waarom PT bij fitgym velp 24/7

Hier nog even alle voordelen voor je op een rijtje!

DSC07994.jpg

24/7 toegang

Bij FITGYM Velp kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Niet meer afhankelijk van openingstijden. Of je nu een vroege vogel bent of een avondmens, wij zijn nooit dicht! Zelfs tijdens de feestdagen kun je even ontsnappen om lekker aan je fysieke gezondheid te werken.  Bij FITGYM kun je 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag sporten.

Personal Training FitGym Velp.jpeg

Personal Training

Onze luxe fitness gym biedt de mogelijkheid om in een fijne omgeving te sporten. Minimaal 1 keer in de week ga je met je eigen personal trainer werken aan dat wat jij belangrijk vindt. Naast deze 1 op 1 training, heb je de mogelijkheid om onbeperkt extra te trainen. Zo kun je jouw gewenste doelen nog sneller realiseren. 24/7 sporten zit bij dit abonnement in.

Body support nutrition + app.jpg

Voedingsbegeleiding

Tijdens jouw individuele sessies, leggen we de focus niet alleen op trainen. Ook voeding en coaching is een belangrijk aspect voor het behalen van blijvende resultaten. Samen met je trainer wordt er een voedingsplan opgesteld. Vervolgen brengen we jouw doelen in kaart en de route er naartoe. Kun je niet alles eten? Ook daar weten wij wel raad mee.

Dit allemaal voor maar €200 per 4 weken

bottom of page