top of page

24/7 boutique fitness gym

FitGym Paintsil - Sportschool van de toe

Uitstraling en sfeer

Een fijne sfeer in deze luxe gym geeft je de rust en motivatie om je doelen te behalen. Wij zorgen voor de juiste omgeving waar jij je op je gemak voelt en op jouw tempo kan doen waarvoor jij gekomen bent.  Ervaar het zelf

My Wellness & Unity

MyWellness & UNITY

Onze sportschool is klaar voor de toekomst. Je verbindt je wearables gemakkelijk met onze apparaten zodat je al je prestaties bij kan houden en terug kan vinden. Tijdens en na het sporten.

FitGym Front.jpg

24/7  365 dagen per jaar

FitGym is sporten wanneer het jou uit komt. Je kunt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, 365 dagen per jaar bij ons terecht. Wil je extra begeleid worden door onze trainers? Kom dan op de begeleide uren.

Zie begeleidingsuren

Fitgym Velp zelf ervaren?

Bij Fitgym Velp ben je verzekerd van goede begeleiding en de mogelijkheid te sporten wanneer het jou uit komt. Geen reden om je doelstelling niet te behalen.  

Kom eens langs om het zelf te proberen.

Het Team

Ons team

Vince_edited_edited.jpg
Vince
Darell
0123_edited_edited.jpg
Leon

Naast tafeltennis ligt mijn passie bij fitness. Ik haal voldoening om het beste uit mensen te halen. Net als binnen de tafeltennis sport werk ik graag met alle leeftijden. Kom naar mij toe als je een creatieve training wil en opzoek bent naar resultaat.

Als trainer ben ik gefocust op de juiste houding en de juiste weerstand. Ik zorg voor resultaat en laat je met een fijn gevoel de gym verlaten. Je kunt ook 1 op 1 met mij aan de slag. Laat het me graag weten, dan plannen we wat in!

Een goede sfeer vind ik belangrijk in een gym. Ik ben er dan ook om je te helpen bij je vooruitgang en om met een praatje mensen aan elkaar te binden. Ik doe mijn werk met heel veel plezier en houd er van aan de slag te gaan met jouw uitdaging.

bottom of page