Boutique Fitness Gym: persoonlijk en sfeervol

een boutique fitness gym:

persoonlijk & sfeervol

FitGym Paintsil - Sportschool van de toe

Uitstraling van de Gym

Een goede sfeer in een sportschool geeft je de rust en motivatie om je doelen te behalen. Wij zorgen voor de plek waar jij je op je gemak voelt en op je eigen tempo kan doen waarvoor jij gekomen bent.  Ervaar het zelf!

MyWellness & UNITY

Onze sportschool is klaar voor de toekomst. Je verbindt je wearables gemakkelijk met onze apparaten zodat je al je prestaties bij kan houden en terug kan vinden. Tijdens en na het sporten.  Maak kennis met UNITY.

Personal Trainers

FitGym is vrij sporten, maar er zijn altijd Personal Trainers aanwezig om je met aandacht verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt tijdens jouw training, op je eigen niveau. Bekijk ons team.

Fitgym Paintsil zelf ervaren?

Bij Fitgym Paintsil ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te halen. 

Kom eens langs om het zelf te proberen.

 

Ons team

Lawrence

"Iedereen heeft recht op goede begeleiding. Mijn missie is dan ook twee gyms te creëren waar je goede begeleiding krijgt voor een betaalbare prijs. Ik nodig je uit om dit te ervaren."

Kim

"Plezier is waar het om draait in het leven. Daarom is het belangrijk dat je zo min mogelijk dingen moet doen maar zoveel mogelijk dingen mag doen. Ik probeer het sporten een beleving te maken. Kort en krachtig sporten met veel plezier. Doe het goed en je ziet resultaat!" 

Martin

"Omdat ik op sportgebied erg veelzijdig ben, kan ik mensen op verschillende niveaus en met verschillende doelen goed begeleiden. Deze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat het makkelijk wordt om het sporten vol te houden.  "

Niels

"Ik vind het belangrijk sporten leuk te maken door middel van uitdagende schema's ende juiste begeleiding. Bewust worden van wat je doet en ervoor zorgen dat de tijd die je investeert in jouw training maximaal rendement heeft. 100% progressie met elke doelstelling!"