top of page

een boutique fitness gym:

persoonlijk & sfeervol

FitGym Paintsil - Sportschool van de toe

Uitstraling van de Gym

Een goede sfeer in een sportschool geeft je de rust en motivatie om je doelen te behalen. Wij zorgen voor de plek waar jij je op je gemak voelt en op je eigen tempo kan doen waarvoor jij gekomen bent.  Ervaar het zelf!

My Wellness & Unity

MyWellness & UNITY

Onze sportschool is klaar voor de toekomst. Je verbindt je wearables gemakkelijk met onze apparaten zodat je al je prestaties bij kan houden en terug kan vinden. Tijdens en na het sporten.  Maak kennis met UNITY.

FITGYM Sportschool van de toekomst FitGym is vrij sporten, maar er zijn altijd Personal Trainers aanwezig om je met aandacht verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt tijdens jouw training, op je eigen niveau. Bekijk ons team.

Personal Trainers

FitGym is vrij sporten, maar er zijn altijd Personal Trainers aanwezig om je met aandacht verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt tijdens jouw training, op je eigen niveau. Bekijk ons team.

Fitgym Velp zelf ervaren?

Bij Fitgym Velp ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te halen. 

Kom eens langs om het zelf te proberen.

Het Team

Ons team

0273cb9d-896f-4267-a573-5517dcc7e112.JPG
Kahsim

Als personal trainer en ex bodybuilder weet ik wat trainen inhoud. Ik heb een passie voor trainen en begeleiden. Als bedrijfsleider zorg ik dan ook dat het team onze leden op de best mogelijke manier begeleiden. 

Vince

Naast tafeltennis ligt mijn passie bij fitness. Ik haal voldoening om het beste uit mensen te halen. Net als binnen de tafeltennis sport werk ik graag met alle leeftijden. Kom naar mij toe als je een creatieve training wil en opzoek bent naar resultaat.

bottom of page