top of page
Boutique Fitness Gym: persoonlijk en sfeervol

een boutique fitness gym:

persoonlijk & sfeervol

FitGym Paintsil - Sportschool van de toe

Uitstraling van de Gym

Een goede sfeer in een sportschool geeft je de rust en motivatie om je doelen te behalen. Wij zorgen voor de plek waar jij je op je gemak voelt en op je eigen tempo kan doen waarvoor jij gekomen bent.  Ervaar het zelf!

My Wellness & Unity

MyWellness & UNITY

Onze sportschool is klaar voor de toekomst. Je verbindt je wearables gemakkelijk met onze apparaten zodat je al je prestaties bij kan houden en terug kan vinden. Tijdens en na het sporten.  Maak kennis met UNITY.

FITGYM Sportschool van de toekomst FitGym is vrij sporten, maar er zijn altijd Personal Trainers aanwezig om je met aandacht verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt tijdens jouw training, op je eigen niveau. Bekijk ons team.

Personal Trainers

FitGym is vrij sporten, maar er zijn altijd Personal Trainers aanwezig om je met aandacht verder te helpen. Precies wat jij nodig hebt tijdens jouw training, op je eigen niveau. Bekijk ons team.

Fitgym Paintsil zelf ervaren?

Bij Fitgym Paintsil ben je verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstellingen te halen. 

Kom eens langs om het zelf te proberen.

Het Team

Ons team

Lawrence

"Iedereen heeft recht op goede begeleiding en echte resultaten. Mijn missie is dan ook twee gyms te creëren waar je goede begeleiding krijgt en daadwerkelijk resultaat behaald dat blijvend is. 

0273cb9d-896f-4267-a573-5517dcc7e112.JPG
Kahsim

Als personal trainer en ex bodybuilder weet ik wat trainen inhoud. Ik heb een passie voor trainen en begeleiden. Als bedrijfsleider zorg ik dan ook dat het team onze leden op de best mogelijke manier begeleiden. 

Dylan

Na mijn stage heb ik de mogelijkheid gekregen om direct aan de slag te gaan bij FitGym.

Er heerst hier een fijne sfeer en onze leden zijn van alle leeftijden. Het leukst vind ik om samen met leden even de buikspieren te trainen.

IMG_1367.heic
Daniël

Trainen geeft je lijf energie. Fit zijn vind ik heel erg belangrijk. Je kunt mij vinden bij FitGym als fitness trainer en bij PT Paintsil waar ik small group trainingen en personal training geef.

bottom of page