top of page

Bedankt voor je interesse in onze gym!

STAP 1: VUL JE GEGEVENS IN

Vul in het onderstaande formulier je gegevens in zodat wij vrijblijvend contact met je op kunnen nemen. Wij bellen je binnen een dag terug!

STAP 2: GRATIS PROEFTRAINING

Als wij al je vragen hebben beantwoord, nodigen we je graag uit om kennis te maken met onze gym. Houd je agenda maar bij de hand!

STAP 3: GEHEEL VRIJBLIJVEND!

Nadat je kennis hebt gemaakt met onze gym is het aan jou of je een van onze abonnementen neemt en voortaan zelf bepaalt wanneer je gaat sporten. 

Vul hier je gegeven in

FitGym Paintsil - Sportschool van de toekomst

Bedankt voor je interesse!

waarom fitgym velp 24/7

Hier nog even alle voordelen voor je op een rijtje!

DSC07994.jpg

24/7 toegang

Bij FITGYM Velp kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Niet meer afhankelijk van openingstijden. Of je nu een vroege vogel bent of een avondmens, wij zijn nooit dicht! Zelfs tijdens de feestdagen kun je even ontsnappen om lekker aan je fysieke gezondheid te werken.  Bij FITGYM kun je 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag sporten.

IMG_0536.jpeg

Niet meer wachten

Onze luxe fitness gym biedt de mogelijkheid om in een fijne omgeving te sporten. Je bent volledig vrij om zelf je trainingstijden te bepalen. Deze unieke mogelijkheid zorgt er voor dat er een mooie spreiding is onder de sporters. Je hebt dus geen last van een overvolle gym en kan dus lekker up tempo door je oefeningen heen gaan. Aan tijd is er altijd een tekort!

IMG_2827.jpeg

Goede begeleiding

Tijdens onze begeleidingsuren staan we uiteraard voor je klaar. Zo kun je onbeperkt wegen en meten en maken we met alle plezier een trainingsplan voor je. Dit trainingsplan kun je vervolgens elke 6 weken onbeperkt blijven vernieuwen. Onze trainers en het polsbandje waar je onze apparaten mee bedient, zorgen er voor dat jij het beste haalt uit jouw training. 

Bespaar tijd en boek zelf een proefles in.

Tijdens de proefles ga je samen met één van onze trainers aan de slag. Deze training duurt ongeveer een uur en wordt afgestemd op jouw wensen en niveau. 

Tip

Neem een handdoek en een flesje water mee naar de training en informeer de trainer over eventuele blessures. Onze gym heeft geen kleedkamers, wel kluisjes.

IMG_2803.jpeg

Klik op de link en kies een datum en tijd voor je proefles.

bottom of page